Liever Buiten dan Binnen

Klaar voor een uitdaging.
Actief buiten zijn en leren samenwerken zijn belangrijke vaardigheden voor kinderen. In ons klimpark vind je 40 verschillende hindernissen verdeeld over 3 verschillende hoogtes. Deze zijn 4,7 en 10 meter hoog. Allemaal met hun eigen moeilijkheid graad. Met aan het einde van de 7 en 10 meter een Zipline van wel 100 meter over het klimpark.... COOL !!!

Klimmen met de klas.
Met de klas of hele school kun je een dagdeel komen klimmen. Tijdens deze dag word je uitgedaagd je grenzen te verleggen en je angsten te overwinnen. Samen met je klasgenoten plezier hebben en dat allemaal buiten. Een klimuitje duurt 2 uur exclusief instructie van ongeveer 20 min.

Klimmen en meer
2 uur klimmen is al geweldig maar je kan het ook uitbreiden met een opkomende rage, Archery Tag. Een stoer spel met handboogschieten waar ook samenwerking centraal staat en je natuurlijk voortdurend beschermd bent.

Tarieven
Vanaf 20 tot max 50 leerlingen Basis Onderwijs groepen 7 en 8 per kind Op aanvraag
Vanaf 20 tot max 50 leerlingen Voortgezet Onderwijs per kind Op aanvraag
     
Archery-Tag met 20 personen 45 min per sessie per kind € 2,50
Obstacle baan 45 min per sessie per kind € 2,50
     


Op aanvraag  kunnen wij een lunch, BBQ of fruit aanbieden maar je mag ook zelf je lunch pakket mee nemen. Heb je interesse en vind je het leuk om met de hele klas een onvergetelijke dag te beleven? Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie mail naar info@klimpark21.nl