Over ons

Met ons klimpark hebben wij de primeur te pakken van de eerste commerciële activiteit in PARK21. In ons klimpark zijn straks meer dan 40 verschillende hindernissen, op verschillende hoogtes. En de allerkleinsten kunnen klimmen op een hoogte van 1 meter. Het klimpark is open van april tot november. De eerste winterperiode, die van dit jaar dus, willen wij benutten om fase twee van ons project te realiseren zodat wij in 2018 twintig meter de lucht in kunnen. Wij rekenen op een grote toeloop, vooral uit Haarlemmermeer maar misschien ook uit de wat wijdere omgeving. Wij zijn enorm trots op ons klimpark en vinden het superspannend.

PARK 21

De gemeente Haarlemmermeer werkt aan de ontwikkeling van PARK 21. Het park wordt het groene hart van de Haarlemmermeer en maar liefst duizend hectare groot. Dat is 3 keer zo groot als Central Park in New York. Of om het dichter bij huis te houden, ruim 21 keer groter dan het Vondelpark in Amsterdam! PARK21 wordt dus groot. Het park komt tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep te liggen en wordt een groot en gevarieerd landschap voor recreatie.

PARK 21 is ontspannen, lekker buiten zijn, sporten, op stap met vrienden, verblijven bij de boer of een dagje uit. Voor meer informatie over PARK 21, klik hier.

Klimpark21 is erg trots om zich als eerste ondernemer op PARK 21 te mogen vestigen. Doordat Klimpark21 gebouwd is volgens nieuwe (bouw)richtlijnen en self-supporting is (energie opwekking door zonnepanelen) hopen wij een voorbeeld te zijn voor de ondernemers van de toekomst. Niet alleen voor de ondernemers die op dit park komen maar voor alle ondernemers in de Haarlemmermeer.