Over ons

Klimpark21 in PARK21

In ons klimpark zijn meer dan 40 verschillende hindernissen, op verschillende hoogtes.  De allerkleinsten kunnen klimmen op een hoogte van 1 meter. Ben je 1.30 meter of groter dan kan je klimmen op de 4 meter en als je hoger durft  7 meter. Ben je 1.50 mag je door naar de 10 meter.
Wij zijn elk jaar open van April tot November.

PARK 21

De gemeente Haarlemmermeer werkt aan de ontwikkeling van PARK21. Het park wordt het groene hart van de Haarlemmermeer en maar liefst duizend hectare groot. Dat is 3 keer zo groot als Central Park in New York. Of om het dichter bij huis te houden, ruim 21 keer groter dan het Vondelpark in Amsterdam! PARK21 wordt dus groot. Het park komt tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep te liggen en wordt een groot en gevarieerd landschap voor recreatie.

PARK 21 is ontspannen, lekker buiten zijn, sporten, op stap met vrienden, verblijven bij de boer of een dagje uit. Voor meer informatie over PARK21, klik hier.

Klimpark21 is erg trots als eerste ondernemer op PARK21. Doordat Klimpark21 gebouwd is volgens nieuwe (bouw)richtlijnen en self-supporting is (energie opwekking door zonnepanelen) hopen wij een voorbeeld te zijn voor de ondernemers van de toekomst. Niet alleen voor de ondernemers die op dit park komen maar voor alle ondernemers in de Haarlemmermeer.